O NAMA   |   KAKO DO NAS   |   KONTAKTI
 
         
Naslovnica > O nama

Konoba Šantek
Obitelj Šantek želi Vam toplu dobrodošlicu!

Konoba i apartmani Šantek su smješteni u samome središtu najvećeg i najsjevernijeg hrvatskog otoka Krka, zbog čega su brzo i lako dostupni svim gostima s kontinenta. Obitelj Šantek svojim gostima može pružiti cjelovitu turističku uslugu- od smještaja do vrhunske gastronomske ponude domaće, svježe hrane. Dugogodišnje iskustvo u turizmu, ljubav i strast prema tom poslu, kao i pažnja s kojom se pristupa svakom gostu Konobe i apartmana Šantek garancija su da ćete doživjeti nezaboravne trenutke i osjetiti odmor u svoj svojoj punini.

Konoba Šantek raspolaže sa 250 sjedećih mjesta te za Vas može organizirati nezaboravne rođendane,krštenja,krizme, godišnjice… Konoba Šantek pravo je mjesto za kušanje autohtonih jela spremljenih ispod peke ili na ražnju.
Isto tako u svakodnevnoj ponudi nalazi se svježa riba,morski plodovi,jela sa roštilja na drveni ugljen,razne juhe,topla i hladna predjela, salate,deserti… Namirnice od kojih pripremamo naša jela hrvatskog su porijekla i svakodnevno se dopremaju u našu konobu što je garancija izvrsne kvalitete. Vrhunski profesionalni kuhari i ljubazno osoblje uz ugodnu atmosferu doprinjeti će pravom gastronomskom doživljaju. Vi se samo trebate prepustiti svojim čulima te mirisima i okusima mediterana.
Apartmani Šantek su suvremeno opremljene smještajne jedinice idealne za pravi obiteljski odmor. Želite li se maknuti od užurbanosti svakodnevnog urbanog života i osjetiti sve čari otoka, prirode, sunca i mora, onda su apartmani Šantek idealno mjesto za Vaš odmor. Obiteljska atmosfera pruža toplinu i intimnost, a odlična lokacija pogodna je za istraživanja cijelog otoka – od njegovih prekrasnih uvala i uređenih gradskih plaža do znamenitosti uz koje ćete upoznati hrvatsku kulturnu baštinu.

Veselim se Vašem dolasku i obećajemo da ćemo učiniti sve da Vaš boravak kod nas bude ugodan!

Obitelj Šantek


Rasopasno, otok KRK
na cesti od Malinske prema Šilu

T. +385 (0)51 868 003

e-mail: konobasantek@gmail.com
© 2014 Konoba Šantek. Sva prava pridržana.